Haarlemmermeerse lezers naar de Keukenhof

Paul van der Kooij

Vanuit Haarlemmermeer kan nóg gemakkelijker naar de Keukenhof worden gereisd. Sinds 23 maart rijdt er namelijk een bus tussen de bloemententoonstelling en zeven Hoofddorpse hotels: de Keukenhof Hotel Express.

De bus richt zich vooral op gasten van de zeven hotels. Maar via Novotel Amsterdam Schiphol Airport kunnen ook polderbewoners combikaarten reserveren. Hoe handig dat allemaal is, kunnen lezers van de krant ervaren. Voor bus en bloemententoonstelling worden namelijk gratis kaarten beschikbaar gesteld.

Zo kunnen Haarlemmermeerders met eigen ogen zien hoe mooi de bloeiende streek is. De Keukenhof zorgt voor een warm welkom van het gezelschap en er wordt een kleurige groepsfoto gemaakt voor krant en site. Terug reizen met de bus van Doelen coach service kan vroeg of laat in de middag.

Wie maandagochtend mee wil reizen vanaf het hotel naast Hoofddorp NS, moet voor vrijdag 10.00 uur een mailtje sturen naar regioredactie@haarlemsdagblad.nl, met daarin het gewenste aantal kaarten.

In de mail mag ook staan waarom iemand naar de Keukenhof wenst te gaan en dit buitenkansje daarom graag aangrijpt. Verplicht is dat niet.

Meer nieuws uit HD

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.