Gevonden dode man is achttienjarige Haarlemmer

© Michel van Bergen

Haarlem - De politie heeft in de nacht van zondag op maandag een overleden man aangetroffen in een rode Mercedes nabij de kruising Kadijklaan met de Roolandweg. Vooralsnog wordt niet uitgesloten dat de man door een misdrijf om het leven is gekomen. Op dit moment wordt de toedracht onderzocht. Over de identiteit van de man is op dit moment nog niets bekend. Getuigenoproep De recherche heeft een onderzoek ingesteld en is op zoek naar mensen die mogelijk iets verdachts hebben gezien in de omgeving van de Kadijklaan/Roolandweg tussen 01.30 en 02.00 uur. Heeft u informatie dat met bovenstaand incident te maken kan hebben en heeft u nog niet met de politie gesproken? Belt u dan svp met de recherche in Haarlem via tel.nr. 0900-8844. Liever anoniem? Belt u dan met Meld Misdaad Anoniem via tel.nr. 0800-7000. Dit kan ook via een tipformulier© Michel van Bergen

1 / 2
Internetredactie
Haarlem

De dode man die in de nacht van zondag op maandag werd aangetroffen op de kruising van de Kadijklaan met de Roolandweg in Haarlem is een achttienjarige Haarlemmer. De man werd gevonden in een rode Mercedes.

De politie sluit niet uit dat de man door een misdrijf om het leven is gekomen en doet onderzoek op de plaats waar de man is gevonden. Er lopen personen in witte pakken en een gebied is afgezet.

Ook op een parkeerplaats in de Betelgeuzestraat in IJmuiden wordt onderzoek gedaan. Daar zijn bloedsporen ontdekt. Mogelijk heeft deze vondst te maken met de dood van de Haarlemmer.

Bewoners van de Betelgeuzestraat meldden dat de rode Mercedes waarin de vermoorde man is aangetroffen in deze straat vaker en ook zeer recent werd gezien.

De familie van het slachtoffer is maandagmiddag door de politie ingelicht.

De man werd half ontkleed in de auto aangetroffen. De politie zoekt mensen die iets gezien hebben tussen 01.30 uur en 2 uur. Het kenteken van de rode Mercedes is 35-THS-5.

Lees ook: Bewoners verbijsterd over vondst dode.

Foto’s: Michel van Bergen

Meer nieuws uit Haarlem

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.