Vrij geeft weg 25 april 2015

1 / 2
Peter Lodewijks

In de wekelijkse weggeefactie van Magazine Vrij maakt u deze week kans op een dagje Terschelling of een de speciale koningsmok van Janneke Brinkman-Salentijn.

Naar Terschelling

Zin om dit voorjaar Terschelling te bezoeken? In samenwerking met Rederij Doeksen verloot Vrij een dagarrangement voor twee personen om dit prachtige Waddeneiland te verkennen. De veerboot brengt u vanuit Harlingen naar West-Terschelling. Daar staan gratis huurfietsen klaar waarmee u een tochtje door het bos en de duinen kunt maken. Liever met de bus? U kunt ook een buskaart krijgen voor een tocht langs de dorpjes op het eiland. De VVV verwelkomt u met een gratis informatiepakket. Tegen de avond vaart u terug en kunt u met korting aan boord een hapje eten. Belangstelling? Iedere abonnee loot automatisch mee. De naam van de winnaar staat volgende week in de Vrij en op de site. Deze geluksvogel krijgt persoonlijk bericht.

Koningsmok

Ter gelegenheid van Koningsdag ontwierp kunstenares Janneke Brinkman-Salentijn deze speciale koningsmok. Hierop staat een afbeelding van koning Willem-Alexander en koningin Máxima, geflankeerd door de Nederlandse leeuw. Verder is de mok rijk gedecoreerd met appeltjes van oranje, uit de penselen van Janneke. Een citrusplant in haar Leidse atelier bood de inspiratie voor deze creatie. Vrij verloot tien van deze mokken onder lezers. Iedere abonnee doet automatisch mee. Namen van winnaars staan volgende week in de Vrij en op de site. Zij krijgen hun prijs thuisgestuurd.

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.