Als VIP naar Cirque Stiletto (inschrijving gesloten)

Haarlem: 4 januari

De inschrijving is verband met de grote belangstelling gesloten. Abonnees die in aanmerking gekomen zijn voor de VIP kaarten ontvangen zo spoedig mogelijk bericht. De Grote Zaal van de Philharmonie wordt van dinsdag 4 t/m zondag 9 januari tijdelijk omgebouwd tot een circus, want Cirque Stiletto komt naar Haarlem met popdiva Ellen ten Damme in de hoofdrol. Cirque Stiletto is een achtbaan van emotie, spanning, humor en sensatie. Een huwelijk ook tussen het oude en het nieuwe circus. Leading Lady Ellen ten Damme zorgt met haar veelzijdige repertoire voor grote variatie. Zij brengt rake typeringen van diva’s als Marlène Dietrich, Marilyn Monroe, Nina Hagen, Duffy, Christina Aguilera, Blondie, Britney Spears, Lady Gaga, Beyoncé en Madonna. De Burlesque sfeer, die hier en daar wordt opgeroepen, is zwoel, stout en stijlvol tegelijk! Zinderend, sexy, spannend en sensationeel zijn de kernwoorden van Cirque Stiletto! Het circus zal nooit meer hetzelfde zijn!

Het Haarlems Dagblad nodigt haar abonnees uit om als VIP de première voorstelling op 4 januari te mogen ervaren op de eerste rang, tegen de reguliere prijs van € 27,50.

En dat is niet alles, bij binnenkomst wordt u welkom geheten met een heuse Cirque Cocktail en in de pauze ontvangt u een drankje met warme hapjes.

Meer nieuws uit HD

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.