Cupcakes niet aan te slepen op Schiphol

Redacteur Haarlemmermeer
schiphol

Dat cupcakes hot zijn blijkt wel uit het succes van Cupcakechic. De Haagse winkel annex bakkerij heeft sinds enkele dagen een vestiging op Schiphol. Daar zijn de luxe cakejes niet aan te slepen.

,,Het is echt bizar. We zijn net na de jaarwisseling geopend. Een uithangbord hebben we nog niet, maar de mensen weten ons nu al te vinden. Donderdag had de trein vertraging en stonden al klanten op ons te wachten’’, vertelt oprichter Alex de Ruiter, terwijl de vitrines achter hem behoorlijk leeg raken.

Later op de middag is alles op en wordt met smart gewacht op nieuwe aanvoer vanuit Den Haag. ,,Ook de makarons en de mooie taarten moeten nog komen. Verder is het even aftasten hoeveel cupcakes we hier op Schiphol verkopen, zodat we de aanvoer daarop kunnen afstemmen. Dat de luchthaven een goede plek is, hadden we wel verwacht. In onze Haagse winkel aan de Korte Poten hebben we ook veel internationale klanten, vooral veel expats.''

,,Op Schiphol heb je een mooie mix van internationale reizigers en Nederlanders. Daarom was het ook onze wens hier onze tweede winkel te openen. Vorig jaar juli keken we al eens rond en maakten foto’s. Toeval of niet, maar niet veel later werden we zelf door de luchthaven benaderd met de vraag of we interesse hadden. Blijkbaar waren we al opgevallen in het wereldje.’’

Na bijna drie jaar heeft Cupcakechic nu twee zaken. De verdere expansie zal sneller gaan. Binnen twee jaar moeten er nog vijf vestigingen komen op drukke locaties. In Amsterdam wordt gekeken naar de Haarlemmerstraat en het Centraal Station.

Meer nieuws uit HD

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.