Twee mannen mishandeld in Haarlem, politie zoekt getuigen

© Foto: ANP/Lex van Lieshout

Haarlem

Twee 24-jarige mannen zijn in de nacht van zaterdag 16 op zondag 17 september omstreeks 0.45 uur mishandeld op de Eendrachtstraat in Haarlem.

De mannen waren onderweg naar huis toen zij in de bewuste nacht langs een woning in de Eendrachtstraat liepen, waar op dat moment een feest werd gegeven. Zij liepen door en zagen even verderop twee luidruchtige en agressieve mannen op zich afkomen. De mannen riepen naar de slachtoffers dat ze ,,normaal moesten doen’’ en: ,,Dit is onze buurt’’. De twee 24-jarige mannen werden vervolgens geduwd en mishandeld met een uitschuifbare wapenstok.

Na de mishandeling liepen de daders weg in de richting van het centrum van Haarlem. Beiden slachtoffers raakten gewond aan hun gezicht.

De politie is op zoek naar de daders. Dader 1 is een licht getinte man van rond de 1.75 meter lang met kort zwart haar en een smal postuur. Dader 2 is een blanke man van rond de 1.85 meter lang en een slank postuur. Beide mannen hadden een capuchon op en komen vermoedelijk uit de buurt van de Eendrachtstraat.

Meer nieuws uit Haarlem

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.