Zomertijd geeft weg 18 juli 2015

1 / 2
Peter Lodewijks

In de wekelijkse weggeefactie van Magazine Zomertijd maakt u deze week kans op kaartjes voor 'Disney in concert' of seizoen twee van de Britse tv-serie 'Broadchurch’ op dvd.

Disney in concert

Jamai Loman, Anita Meyer, Sjors van der Panne, Kim-Lian van der Meij en andere bekende artiesten zijn de trekpleisters van het familie-evenement 'Disney in Concert’ op zondag 25 oktober in de Ziggo Dome. Begeleid door het Metropole Orkest zingen ze liedjes uit bekende Disney Musicals als 'Frozen’, 'The Lion King’, en 'De Kleine Zeemeermin’. Op een mega-groot HD-scherm worden de bijbehorende filmfragmenten getoond. Vrij verloot vijf keer twee kaarten voor dit spektakel in de herfstvakantie. Iedere abonnee loot automatisch mee. De namen van de winnaars staan volgende week op deze site, onder het kopje 'Thema' en 'Lifestyle'. Deze geluksvogels krijgen persoonlijk bericht.

Broadchurch

Met wekelijks een miljoen kijkers heeft de Britse tv-serie ’Broadchurch’ een vaste schare fans. In het eerste seizoen zagen ze hoe de moord op een jongetje een hevige schok teweegbracht in een klein kustdorp. Het tweede seizoen belicht het proces tegen de verdachte. De dorpsgenoten hadden een snelle veroordeling verwacht, maar naarmate het proces vordert komen er geheimen aan het licht waarmee niemand rekening had gehouden. De serie met het bloedstollende verhaal werd meerdere malen bekroond. Deze week verschijnen de acht afleveringen van het tweede seizoen op dvd. Daarop staan ook niet eerder vertoonde beelden van achter de schermen. Vrij verloot tien exemplaren van deze box onder lezers. Iedere abonnee maakt kans! Namen van winnaars staan volgende week op deze site, onder het kopje 'Thema' en 'Lifestyle'. Zij krijgen hun prijs thuisgestuurd.

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.