Babygeluk lonkt voor verliefde Carice

Kees van Nieuwkerk en Carice van Houten. Foto Novum

Nanska van de Laar

De liefde tussen CARICE VAN HOUTEN en KEES VAN NIEUWKERK is helemaal niet zo pril als iedereen dacht.

Ze zijn al máánden verliefd! Ha, dat schept natuurlijke ongekende mogelijkheden, juicht Weekend. Bezorgt deze 12 jaar jongere toyboy haar dan eindelijk babygeluk? Carice is in ieder geval hoteldebotel. Hij is slim, bijzonder, warm, lief, superknap, mysterieus, nonchalant én ze kan ook nog een goed gesprek met hem voeren. Tja, met zo’n ideale man wil je toch meteen aan de kinderkamer beginnen? Ook volgens Privé is het bedje van Carice gespreid. Want: ‘De Van Nieuwkerkjes zijn in hun nopjes met hun nieuwe schoondochter’.

Het liefdesgeluk van Carice overschreeuwt de opmerkelijke ontdekking van Privé dat SYLVIE VAN DER VAART helemaal geen gold digger is. Ze trouwde in 2005 onder huwelijkse voorwaarden en krijgt niet de helft van RAF’s fortuin, maar maximaal vijf miljoen. Bepaald geen vetpot voor een echte gold digger.

Benieuwd of TATJANA SIMIC zich ook met zo’n ‘schijntje’ laat afschepen. Ze heeft het volgens Story namelijk eindelijk voor elkaar: miljonair LEX VAN HESSEN heeft een knoeperd van een verlovingsring om haar vinger geschoven. Tatjana geeft om haar gevoelens te omschrijven een wonderlijke nieuwe draai aan een oud spreekwoord: ‘We zijn samen gewoon een deksel die op het potje past’.

MILIKA PETERZON gaat definitief níet trouwen. Haar knipperlichtrelatie met tv-tuinman JURGEN SMIT is nu echt en heus voorbij. Jurgen, de dumper in deze liefdesbreuk, handelt de kwestie in Weekend nogal bot af. De koek was gewoon op en Milika wil dat niet snappen. Ze zaten er nou eenmaal ‘wat verschillend in’. Auw.

VIOLA HOLT heeft zichzelf opnieuw uitgevonden, vertelt ze aan Weekend op het Griekse eiland Lesbos. Ze is tegenwoordig nanny voor zes schatten van kinderen. De ‘filosofische gesprekken’ die ze met die koters voert, zijn haar veel meer waard dan de hoogste kijkcijfers. Heus, echt. Voor je het weet word je een BN’er die overal komt opdraven en niets te vertellen heeft. Dat moet je toch niet willen? Opdraven voor een roddelfotograaf, is blijkbaar geen probleem, te zien aan de rits verleidelijke poses die ze aanneemt.

PATRICIA PAAY mag nog zo goed geconserveerd zijn, bij de bank heb je daar niets aan. Ze krijgt vanwege haar leeftijd mooi geen lening voor haar droomhuis met inpandig zwembad. Het koopcontract was helaas al getekend, dus nu mag de diva een boete van veertig mille aftikken. Stoom uit haar bevallige oren natuurlijk.

Over diva’s op leeftijd gesproken: Party spotte een shoppende CONNIE BREUKHOVEN. Het blad analyseerde haar lichaamstaal. Ze tikte weliswaar kittig voorbij op haar naaldhakjes, maar toch heeft de manier waarop ze zich voortbeweegt langs etalages ‘iets eenzaams’. Ha! We hebben een drama: die dame moet hoognodig weer aan de man. Connie zelf, denkt daar anders over, lezen we in Story. Zij wil maar een ding: met haar kleinkinderen spelen en rust in de tent.

NADA VAN NIE heeft vlinders in haar buik van ‘ene Frank’ en volgens Privé is dat artiestenmanager FRANK WISSE (beter bekend als de ex van CAROLINE TENSEN). Hè, wat? Die werd de afgelopen weken toch hardnekkig aan LIEKE VAN LEXMOND gekoppeld? Privé neemt helaas niet de moeite om die verwarring op te helderen. Gemiste kans.

ESTELLE CRUIJFF blijft intussen vierkant achter haar kerel staan, ook als hij weer achter de tralies moet. ‘Ik wacht op Badr, dat staat vast’, meldt ze aan de vooravond van zijn rechtszaak in Story. Waar Badr dit aan verdiend heeft? Hij is zorgzaam en laat haar smelten maar geeft haar bovenal de liefde die ze jaren heeft gemist. Oeps, floepte er toch nog een sneer richting ex RUUD GULLIT uit.

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.