Premium
Kennissymposium in Haarlem over ’het begin van de eiwitrevolutie’

Een hamburger zoals velen hem kennen: de Big Mac.© Foto AP
Roel van Leeuwen
Haarlem
Nog lang niet iedereen heeft het door, maar de eiwittransitie is in volle gang. Nederlanders eten minder vlees, terwijl we steeds dierlijke eiwitten eten. Hoe de transitie verder te versnellen is de vraag.

Dagelijkse nieuwsbrief
Wil je dagelijks alle hoogtepunten uit het nieuws in je inbox?
Dit veld is verplicht
Lees hier ons privacybeleid.
Meer nieuws uit Haarlem
Zeker tientallen mensen laten cv achter op banenmarkt Schiphol
Voorstelling ’Dan neem je toch gewoon een hond?’ wil rouw bespreekbaar maken ’Ik heb het beloofde leven niet kunnen leven’
Alles loopt op rolletjes bij de familie Brekebeen. Drie vrouwen in familie Bosch breken binnen vijf weken een been
In drie weken is een twintig jaar oude intercity weer als nieuw
Reisbranche boos over mogelijk nieuwe beperkingen op Schiphol
Dutchen start bouw chalets op Zandvoortse familiecamping Sandevoerde. Terwijl de rechter nog uitspraak moet doen
Net binnen
Ombudsteam
Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.