Polderportretten deel 3

Polderportretten deel 3

Redacteur Haarlemmermeer
HOOFDDORP

Hoe kun je het landschap van Haarlemmermeer inzetten bij voedselproductie? Dat is de centrale vraag in het derde en tevens laatste deel van de documentaireserie Polderportretten. Donderdag gaat de film in première.

In deze aflevering vertellen de vier hoofdrolspelers over voedsel uit de polder en hun passie daarvoor. Jonathan Karpathios (chef-kok van restaurant Vork & Mes), Paul Bos (zorgboerderij Dijkzicht), Pieter-Jan Mesman (zorgboerderij Landyn) en Franke van der Laan (De Heimanshof) zijn ervaringsdeskundigen in de polder en begeleiden in de documentaire de kijker door culinair Haarlemmermeer. Polderportretten 3 is de laatste in de reeks. Polderportret 1 en Polderportretten 2 vormen samen een diverse reeks over leven, werken en ondernemen in Haarlemmermeer, zowel in het verleden als in het heden en toekomst. Documentairemaker Danny Ghosen zal zich richten op zijn carrière bij PowNews.

De documentaire wordt donderdag om 16.30 uur vertoond in de podiumzaal van Pier K. De toegang is gratis maar aanmelden is via www.podiumarchitectuur.nl wel nodig.

Meer nieuws uit HD

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.