Laat het verleden los, Keizer

Marja van Spaandonk

Voorspelling juni 2015. Hoe werkt het? Tel de cijfers van je geboortedatum bij elkaar op tot je op 1 cijfer uitkomt.

1 Magiër

In de maand juni komen er positieve veranderingen op je pad. Je gaat nieuwe mensen ontmoeten. Kan ook op werkgebied zijn. Ga voor de nieuwe ontwikkelingen, dan ontstaat er een prettige samenwerking.

2 Hogepriesteres

Je komt voor een keuze in de liefde te staan. Je wilt geen afscheid nemen, maar de ander benauwd je teveel.

Een duidelijke communicatie zal veel verhelderen.

3 Keizerin

Deze maand hangt er een huwelijksaanzoek in de lucht of ga je samenwonen. Maak problemen niet groter dan ze zijn. Jouw verwachtingspatroon is te hoog. Eerlijk naar jezelf kijken zal helpen.

4 Keizer

Je ideeën zijn goed, maar kosten geld. Dat vliegt er de komende maand dan ook uit. Er wordt gerust wel naar je geluisterd. Laat het verleden los.

5 Hogepriester

Iemand wil graag van je leren. Je bent alleen te serieus bezig. Pas op dat je niet teveel hooi op je vork neemt. Ontspan regelmatig, anders raak je oververmoeid.

6 Geliefden

Er is een grote kans dat er nieuwe liefde in je leven komt. Je vindt het doodeng. Ga ervoor want hij of zij zou zomaar de ware kunnen zijn. Ook kans op bericht over een zwangerschap of geboorte.

7 Zegewagen

Komende maand loop je tegen je eigen emoties aan. Je hebt last van zelfmedelijden. Daardoor stagneert je creativiteit. Einde van de maand heb je jezelf weer onder controle.

8 Gerechtigheid

Er gaat een nieuwe wereld voor je open en dat geeft je een bepaalde rust. Kan op werk- of liefdesgebied zijn. Neem de tijd om bij je eigen kennis te komen. Luister naar je innerlijke stem.

9 Kluizenaar

Je hebt de neiging om alleen met je privé bezig te zijn. Je werk komt in juni op de tweede plaats, maar blijf toch alert. Er komt een kans op andere werkzaamheden. Doen, kaarten liggen gunstig.

www.karinzent.nl

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.