Doorstart Brederode Parket na faillissement

ORG XMIT: 14007934 2010-10-14 4. Vloer zonder gedoe Een houten vloer lakken is een lastig klusje. Geen gedoe meer met flessen die omvallen en rugpijn door veel bukken met de PowerPad voor houten vloeren van CetaBever. Het apparaat ziet eruit al seen vloerwiser. Klik de spons en de lak in de PowerPad, druk op de doseerknop en strijk de lak, olie of polish op de vloer. Haal daarna de flacon uit de applicator en zet de automatische zelfreiniger in werking. Hierdoor kan de PowerPad steeds opnieuw gebruikt worden. De CetaBever PowerPad is verkrijgbaar bij de bouwmarkt. Hij kost 45,95 euro. Meer informatie: www.cetabever.nl en ÈÈn in de druk op van kort met gebruikt het meer kan vloer bij door voor worden of flacon olie euro spons houten uit rugpijn foto apparaat al informatie polish die is geen flessen zonder vloeren hij veel 45 opnieuw wonen steeds zet ziet automatische consument daarna werking klusje kost 95 eruit www nl hierdoor 42 lastig verkrijgbaar strijk haal seen omvallen lak bukken gedoe klik bouwmarkt lakken Applicator CetaBever PowerPad vloerwiser doseerknop zelfreiniger© GPD

Arthur de Mijttenaere
Haarlem

Brederode Parket aan de Santpoorterstraat komt in Amsterdamse handen. De winkel voor de houten vloeren is failliet gegaan en maakt een doorstart.

Dat meldt medewerker Niels Weel van advocatenkantoor Frankfortsluis Advocaten. Curator van het faillissement is Dick Sluis van dit kantoor.

Bij de gerenommeerde parketbedrijf werken dertien mensen, van wie er tien hun baan houden. Volgens Weel is de vorige eigenaar ondanks een goedgevulde orderportefeuille toch failliet gegaan doordat de cijfers niet op orde waren.

Schuldenlast

Weel: ,,Er moet een structuurverandering komen bij het bedrijf. Ook betaalde hij te hoge lonen. Daardoor stapelden de schulden zich op en is de winkel uiteindelijk failliet gegaan.’’ De vorige eigenaar had het bedrijf in 2004 overgenomen.

De nieuwe eigenaar is Daan van der Wal uit Amsterdam, die in de hoofdstad ook een parketwinkel heeft. De winkel aan de Santpoorterstraat is ondanks de problemen niet dicht geweest en zal de deuren ook gewoon voor klanten openhouden.

Meer nieuws uit Haarlem

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.