Briljanten huwelijk Sybrand en Marie Mailly

Sybrand en Marie Mailly zijn al 65 jaar gelukkig.© Foto United Photos/Rob van Wieringen

Wessel Mekking
Zwanenburg

Tijdens hun inmiddels 65-jarig huwelijk kregen Sybrand Mailly en Marie Mailly-Henneman al drie kinderen, acht kleinkinderen en drie achterkleinkinderen. Bovendien is nog één achterkleinkind in aantocht.

Vanwege hun briljanten huwelijk kregen ze zondag hoog bezoek. Burgemeester Theo Weterings kwam bij Sijbrand (91) en Marie (87) in Zwanenburg op de koffie om hen te feliciteren met hun jubileum. Het grote feest met hun nakomelingen vierden ze op zondag 7 mei al, met een vaartocht over de Vecht en een barbecue.

In 1957 staken Sybrand en Marie vanuit Halfweg de Ringvaart over om zich in Zwanenburg te vestigen. Daar woonden ze onder meer op de IJtochtkade. Sybrand, geboren in het Friese Weststellingwerf, werkte jaren als administratief ambtenaar bij Rijkswaterstaat in de Jansstraat in Haarlem. Van 1973 tot 1990 was hij werkzaam voor Kandu Lab, een Nederlands-Amerikaans bedrijf gevestigd in Rijsenhout.

Ook Marie zat niet stil. De geboren Amsterdamse was onder meer verpleegster, verkoopster in een modehuis en werkte bij drukkerij Multiscreen in Zwanenburg.

Meer nieuws uit HD

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.