Opletten in het verkeer, Magiër

© PR

Karin Zentveldt

Tel de cijfers van je geboortedatum op tot er één cijfer uitkomt. Lees dan bij het corresponderende nummer hieronder wat jouw voorspelling voor februari is.

1. Magiër

Opletten in het verkeer, want je bent er niet helemaal bij. Verder een plezierige maand die je regelmatig met (nieuwe) vrienden doorbrengt. Je balans komt terug.

2. Hogepriesteres

Je bent bang om iemand uit het oog te verliezen. Over een vakantiebestemming krijg je woorden. Maak je geen zorgen over de financiën. Verderop in het jaar komt dat goed.

3. Keizerin

Je houding is te star in februari. Zowel privé als op werkgebied wil je het op jouw manier doen. Je stuit echter op weerstand. Je bent gekwetst, maar het ligt ook een beetje aan jezelf.

4. Keizer

Op je werk ontmoet je een intelligent iemand. Je hebt de neiging om niet naar die persoon te luisteren, maar dat kun je beter wel doen. Dit is een wijs figuur.

5. Hogepriester

Iemand in je gezin of familie krijgt een relatie. Jij vertrouwt deze persoon niet. Laat je vooroordeel varen en kijk het even aan.

6. Geliefden

Een gelukkige maand, Geliefden. Singles maken kans op een nieuwe relatie en bestaande partners zoeken meer de verdieping. Je maakt vakantieplannen of bent er even lekker tussen uit.

7. Zegewagen

Er komt veel werk op je pad, maar pas op je vermoeidheid. Kwestie van prioriteiten stellen en spreiden. Er komt een slimme jongeman in je leven waar je veel affiniteit mee krijgt. Een ander is daar jaloers op.

8. Gerechtigheid

Men heeft je nodig en dat geeft jouw ego een duw in de goede richting. Op werkgebied krijg je wat je graag wilt. Dat brengt je in balans en maakt je tevreden.

9. Kluizenaar

Je hebt tijd voor je jezelf nodig om na te denken. Je krijgt een werk- of liefdesaanbod. Eerst wil je weigeren, maar mijn advies is ervoor te gaan. Dit verrijkt je leven.

www.karinzent.nl

Meer nieuws uit HD

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.