Zomertijd geeft weg 22 augustus 2015

1 / 2
Peter Lodewijks

In de wekelijkse weggeefactie van Magazine Zomertijd maakt u deze week kans op ’De Kampioentjes’ op dvd of kaartjes voor de musical ’Grease’.

De Kampioentjes

’De Kampioentjes’ is een animatiefilm voor alle leeftijden waarin alles draait om voetbal. In het verhaal wordt de ober van een restaurant verliefd op een schijnbaar onbereikbaar meisje. Hij is ijzersterk in tafelvoetbal, maar als de beste voetballer ter wereld naar zijn geboortedorp terugkeert, maakt die meer indruk. Alles verandert als de tafelvoetbalspelers tot leven komen en ze het dorp en het meisje moeten redden. In de film hoor je de stemmen van Ronald de Boer, Jan van Halst en andere voetbaliconen. Volgende week verschijnt de film op dvd. Vrij verloot tien exemplaren onder lezers. Iedere abonnee loot automatisch mee. Namen van winnaars staan volgende week op deze site, onder het kopje 'Thema' en 'Lifestyle'. Zij krijgen hun pri

Musical ’Grease’ is terug

De musical ’Grease’ komt terug naar de theaters. Het verhaal over het brave schoolmeisje Sandy dat verliefd wordt op de hunk Danny, werd in 1978 wereldberoemd door de gelijknamige film met John Travolta en Olivia Newton John. In de theatervoorstelling krijgen hits als ’You’re the one that I want’ en ’Hopelessly devoted to you’ een nieuwe glans in een Nederlandse vertaling. Tim Douwsma en Vajén van den Bosch spelen de hoofdrollen. Vrij verloot vijf keer twee kaarten voor de voorstelling van vrijdag 8 september in de Stadsschouwburg Velsen in IJmuiden. Alle abonnees loten automatisch mee. Namen van winnaars staan volgende week op deze site, onder het kopje 'Thema' en 'Lifestyle'. Zij krijgen persoonlijk bericht.

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.