Tot wel 50% korting op een zomers dagje uit!

U kunt deze zomer genieten van voordelige dagjes uit. Profiteer van spectaculaire acties! Koop een entreeticket voor een van de deelnemende uitjes en ontvang tot wel 50% korting zomerkorting. Kies uit 14 verschillende uitjes waardoor het Scheepvaartmuseum, WILDLANDS Adventure Zoo Emmen en Avonturenpark Hellendoorn.

Bestel uw tickets hier!

Het Scheepvaartmuseum

Ontdek alles over vijf eeuwen maritieme geschiedenis. Stap aan boord van de Zeereis, waar je zelf een levensecht avontuur op zee beleeft en bezoek het VOC-schip ‘Amsterdam’.

WILDLANDS Adventure Zoo Emmen

Maak een wereldexpeditie in één dag in WILDLANDS Adventure Zoo Emmen. Ontdek nieuwe werelden, sta oog in oog met wilde dieren en beleef spannende avonturen.

Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn is het meest avontuurlijke en ideale gezinsuitje! De sfeer is gemoedelijk, afstanden tussen attracties zijn klein en wachtrijen voor de attracties zijn kort. En met meer dan 30 attracties en diverse shows is er ook nog eens superveel te bewonderen.

Ripley’s Believe It or Not

Ervaar een volledige tour achter de deuren van Ripley’s Amsterdam en laat ons je ogen openen! Met wel meer dan 500 verbazingwekkende exhibities, galerijen en interactieve ervaringen.

Ontdek ook de andere uitjes!

Meer nieuws uit HD

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.