Ajuma Summer Festival en kunstmarkt Spaarndam afgelast

De derde kunstmarkt in Spaarndam gaat zaterdag niet door vanwege het te verwachten slechte weer.© Archief United Photos/Rob van Wieringen

Leontien van Engelen
zandvoort/spaarndam

In verband met het te verwachten slechte weer met veel wind en regen is een aantal evenementen in de regio op voorhand afgelast of verplaatst.

Zo heeft Wim Brugman besloten om het eerste Ajuma Summer Festival in Zandvoort een week uit te stellen en te verplaatsen naar zaterdag 1 augustus. Hij vindt het onverantwoord om het festival door te laten gaan.  Feiertag, de act die voor het festival was geboekt is 1 augustus niet beschikbaar en wordt vervangen door Falco Benz.  Bezoekers die al een kaartje voor zaterdag hebben gekocht en op 1 juli niet naar het festival gaan, krijgen hun geld terug.  Ook De Republiek in Bloemendaal aan Zee heeft besloten het voor morgen geplande evenement niet door te laten gaan. Edelwise aan Zee dat plaatsvindt bij Rapa Nui gaat wel door.

Kunstmarkt Spaarndam

De kunstmarkt in Spaarndam die morgen gehouden zou worden, de derde in een serie van vijf, gaat ook vanwege de verwachte weersomstandigheden niet door.

Meer nieuws uit Haarlem

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.