Dutch Festival of Magic in Hoofddorp

Magus Utopia komt ook naar Hoofddorp© Foto Piet-Hein Out

Walter van Polanen
Hoofddorp

Bezoekers van Het Cultuurgebouw kunnen zich eind mei laten verrassen en vooral verbazen tijdens het Dutch Festival of Magic.

Het tweejaarlijkse festival komt voor het eerst naar Hoofddorp en grote namen uit de wereld van het illusionisme staan op het programma. Drie dagen lang staat Het Cultuurgebouw in het teken van acts, lezingen, workshops en wedstrijden.

Uit de hele wereld komen goochelaars om het publiek te vermaken en elkaar te inspireren. Grote talenten uit ons eigen land maken zich op voor de Nederlandse kampioenschappen goochelen in diverse categorieën en internationale topgoochelaars laten het publiek vrijdag- en zaterdagavond meegenieten tijdens de grote galashow.

Speciaal voor de jeugd is er op Hemelvaartsdag, donderdag 25 mei, een ’meet and greet’, waar ze hun idolen kunnen ontmoeten en vragen kunnen stellen over de geheimen achter de beste trucs. Op de lange lijst van festivaldeelnemers staan meerdere kampioenen en ze komen graag een dagje eerder om kennis te maken met hun publiek.

Meer informatie op www.dutchfestivalofmagic2017.nl

Meer nieuws uit HD

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.