’Rebellen’ Van der Meijde en Helder bij 70-jarig Dios

Andy van der Meijde komt op zaterdag 20 mei naar Nieuw-Vennep.

Wessel Mekking
Nieuw-Vennep

Oud-internationals Andy van der Meijde en Glenn Helder maken op zaterdag 20 mei met FC de Rebellen hun opwachting bij sv Dios. Op Sportpark Jan Schrama wordt dan de hele dag gevierd dat de Vennepse voetbalclub zeventig jaar bestaat.

Een van de hoogtepunten is, om 16 uur, de wedstrijd van FC de Rebellen tegen een Dios-mix. Eerstgenoemde team bestaat uit een groep markante voetballers die niet alleen langs de velden maar ook langs de theaters trekt.

In Nieuw-Vennep trekken behalve Helder en Van der Meijde de voormalige profs Sjaak Polak, Regillio Vrede, Dennis Gentenaar, Ken Leemans en initiatiefnemer Marcel Meeuwis de voetbalschoenen aan. Meeuwis belooft dat FC de Rebellen het publiek gaat vermaken. De teams met elk zeven man spelen onder leiding van scheidsrechter Roelof Luinge twee keer 25 minuten tegen elkaar. Na afloop hebben de ’Rebellen’ genoeg tijd voor een babbeltje, drankje of foto met de fans.

Iedereen is welkom om te komen kijken. Wel roept Bart Sloep van de Dios-jubileumcommissie bezoekers op met de fiets of lopend te komen of anders de auto te parkeren bij het evenemententerrein aan de Zuiderdreef.

De festiviteiten aan de Dotterbloemstraat beginnen op 20 mei om 12 uur. Natuurlijk wordt die dag veel gevoetbald, maar ook zijn op het Dios-complex bijvoorbeeld een dj-wagen, horecaplein en springkussen te vinden. Om 18.30 uur begint de afsluitende feestavond met de band Tape That.

Meer nieuws uit HD

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.