Dirigeren levert Carlo aardig wat op

© Foto ANP/Kippa

Marja van Spaandonk

Ondertussen zou er sprake zijn van geheime afspraken bij het televisieprogramma MAESTRO.

Volgens Privé hebben INSIDERS weten te vertellen dat al lang vaststaat dat CARLO BOSZHARD uit de bus zal komen als grote winnaar. En daar houdt hij dan ook - naar zeggen van de insiders - een leuke boterham aan over. Naar het schijnt krijgen deelnemers 3000 euro per aflevering. Een snelle rekensom leert dat Boshard dan straks 24.000 euro in zijn zak mag steken. Wij zeggen, da’s niet verkeerd.

Het is een bedrag waar CARLY WIJS blij van zou kunnen worden. Die zou graag een tweedehands wagentje willen aanschaffen, maar de bank weigert de actrice uit ’Divorce’ een lening te geven. Privé prijst haar openhartigheid over haar financiële huishouding. ’Ik doe mijn boodschappen bij de Lidl’, vertelt ze aan Privé. Ja? Is dat erg? Niks om je voor te schamen hoor! ’En mensen staan bijvoorbeeld verbaasd als ik ga kamperen.’ Nou, Carly, daar is ook niks mis mee.

GIGI RAVELLI heeft wel haar haringen aan de wilgen gehangen. ’Campinglife’ was het toch niet helemaal voor haar en met het leven als soapster is ze ook al klaar. Privé doet uit de doeken dat ze zelf - na zeven jaar GTST - haar contract heeft verscheurd. En dat heeft - volgens een bron - alles te maken met haar liefde voor multimiljonair ROGER HODENIUS. ’Hij gruwt van elke vorm van media-aandacht. Niet uit verlegenheid of zo, maar vanwege het enorme kapitaal dat hij bezit. Te veel publiciteit zou natuurlijk heel verkeerde mensen kunnen aantrekken’, aldus die bron.

Van ’verkeerde mensen’ heeft ook FRANK MASMEIJER last gehad. Zo zou de brand die in 2011 Frank’s restaurant in de as legde zijn aangestoken als waarschuwing aan zijn adres, meldt Weekend, dat contact had met Frank’s voormalig zakenpartner LAURENT BOEKI. ’Hoe verder je gaat, hoe minder mensen je kunt belazeren. Op een zeker moment kom je die mensen weer tegen’, verklaart hij. Tja, wat zullen we er nu weer ’ns van zeggen. We houden het op: de wereld lijkt soms klein.

Dat geldt niet voor VIK, het zoontje van LIEKE VAN LEXMOND en BAS VAN VEGGEL. Nog maar twee maanden oud, maar het mannetje komt al overal. Met z’n moeder natuurlijk, maar die neemt Vik dan ook overal mee naartoe. ’Hij voelt zich overal thuis’, vertelt Lieke aan Weekend. Zo mocht de telg zelfs mee naar de opname van ’Everybody dance now’. ’Zo konden we allebei genieten van het samen in de studio zijn. En tussen het jureren door gaf ik Vik de borst.’ Maar goed dat de show niet live wordt uitgezonden…

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.