Klein blijft bij Rood-Wit

Daniël Davids
Aerdenhout

Rutger Klein is ook aankomend seizoen hoofdcoach bij de hockeymannen van Rood-Wit. Hij zal geassisteerd worden door Cecilia Rognoni, die Steven van Tijn vervangt.

De Argentijnse voormalige international Rognino was sinds de winterstop als opvolgster van Alysson Annan al één keer per week actief voor Rood-Wit, maar zal dus per volgend seizoen de assistent van Klein worden.

,,Ik ben heel blij met deze nieuwe uitdaging, helemaal omdat het team leergierig is en graag wil verder groeien. Samen met Rutger en de rest van de professionele staf wil ik een volgende stap maken met het eerste herenteam van Rood-Wit”, aldus Rognoni.

Ook Ted Schopman, verantwoordelijk voor de topsportcommissie van de Aerdenhoutse club, is blij met het nieuws. ,,Met Rutger en Cecilia hebben we veel ervaring en passie in huis en kunnen we verder bouwen met onze jonge en talentvolle selectie. Wij danken Steven van Tijn voor zijn bijdrage het afgelopen seizoen en wensen hem veel succes bij Kampong.”

Of Klein en Rognoni volgend jaar in de overgangsklasse aan de slag kunnen is nog de vraag, want Rood-Wit zal zondag tegen Alkmaar alle zeilen moeten bijzetten om play-outs te ontlopen. De huidige coach van de hoofdmacht ziet geen reden om het over een andere boeg te gooien en houdt vertrouwen in een goede afloop. ,,We blijven gewoon doen wat we altijd doen. Verder blijven we erin geloven en hopen we natuurlijk op een misstap van de concurrentie.”

Meer nieuws uit Sport

Meest gelezen