Scooterrijder komt met schrik vrij bij ernstig ongeluk in Haarlem

© Foto: Michel van Bergen

Haarlem - Een scooterrijder was donderdagmiddag betrokken bij een zwaar ongeval in Haarlem. De jongen reed rond kwart over een op het fietspad op de Prins Bernhardlaan toen hij werd aangereden door een automobiliste die vanaf de Berlagelaan de Prins Bernhardlaan op wilde rijden. De wagen kwam ruim voorbij het fietspad tot stilstand. Politie en ambulance kwamen ter plaatse om hulp te bieden. De jongen die op de scooter zat is door ambulancepersoneel nagekeken. Wonderwel bleken de verwondingen mee te vallen, hij had veel (spier)pijn maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Gezien de ernst van het ongeval is wel besloten om de verkeersongevallenanalyse (VOA) erbij te roepen om onderzoek te laten doen naar de toedracht van het ongeval.© Foto: Michel van Bergen

© Foto: Michel van Bergen

© Foto: Michel van Bergen

© Foto: Michel van Bergen

1 / 5
HAARLEM

Op de Prins Bernhardlaan in Haarlem is een jongen op een scooter met de schrik vrij gekomen bij een ernstige ongeluk.

De jongen reed rond kwart over een op het fietspad op de Prins Bernhardlaan toen hij werd aangereden door een automobiliste die vanaf de Berlagelaan de Prins Bernhardlaan op wilde rijden. De wagen kwam ruim voorbij het fietspad tot stilstand.

Politie en ambulance kwamen ter plaatse om hulp te bieden. De jongen die op de scooter zat is door ambulancepersoneel nagekeken. Wonderwel bleken de verwondingen mee te vallen, hij had veel (spier)pijn maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Gezien de ernst van het ongeval is wel besloten om de verkeersongevallenanalyse (VOA) erbij te roepen om onderzoek te laten doen naar de toedracht van het ongeval.

Meer nieuws uit Haarlem

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.