Alles over cruisen

De Passenger Terminal in Amsterdam, passend decor voor het Cruise Event. (Foto ThinkStock)

Mirjam van Twisk
Amsterdam

Nu de belangstelling voor cruisen zo snel groeit, wordt het steeds belangrijker om (potentiële) passagiers goed te informeren over de alle mogelijkheden. Dat gebeurt op het cruise-evenement in Amsterdam. De hele cruisewereld komt daar bijeen om bezoeker te informeren over vaarvakanties.

Dit jaar ligt de nadruk van het Cruise Event op bestemmingen. Bezoekers zullen kennismaken met diversiteit aan bestemmingen en het enorm gevarieerde aanbod van cruisereizen. Rederijen en reisorganisatoren zullen alle mogelijkheden de revue laten passeren tijdens het tweedaagse evenement. Of je nou in de Cariben wilt zeilen met een groep, saampies de halve of hele wereld wilt verkennen vanaf een schip of met je gezin beroemde steden wilt verkennen: het kan allemaal. Tijdens verschillende presentaties komen de mogelijkheden aan bod. De informatie is trouwens niet alleen afkomstig van de professionals; ook ervaren cruisepassagiers zijn aanwezig om vragen te beantwoorden.

Cruise Event, zaterdag 18 en zondag 19 oktover, Passenger Terminal Amsterdam (nabij station CS). Open van 10 tot 17 uur. Vooraf online geboekt kost een kaartje 5 euro in plaats van 10 euro. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis entree. Info: www.cruise-event.nl.

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.