Foodtrucks Rrrollend ook weer in Hoofddorp

Wessel Mekking
Hoofddorp

Haarlemmermeer heeft deze zomer liefst twee Rrrollend-foodtruckfestivals. De tweede editie van Rrrollend Hoofddorp op het Raadhuisplein is in het weekeinde van vrijdag 18 tot en met 20 augustus.

Drie weken later is N ieuw-Vennep aan de beurt. Het evenemententerrein aan de Zuiderdreef is van vrijdag 8 tot en met zondag 10 september het decor van de eerste editie Rrrollend Nieuw-Vennep.

Onder meer Daans IJs Delight, Smokey Village, Eigenwijs en Johnny Doodle zijn dat weekeinde van de partij op het ijsbaanterrein. Nog niet alle ruim twintig foodtrucks zijn vastgelegd, vertelt Suzette de Nooy van het organiserende ’We love festivals’. Bij de organisatie wordt nauw samengewerkt met de vrijwilligers van IJsclub Nieuw-Vennep en Omstreken. ,,Ze waren heel enthousiast’’, vertelt De Nooy. Rrrollend biedt meer dan foodtrucks. Bezoekers kunnen in Nieuw-Vennep ook genieten van een drive-inbioscoop en een kofferbakmarkt. Voor de bioscoop moet een kaartje worden gekocht. Welke film te zien zal zijn, is nog onbekend. Ook kunnen tijdens het festival op het evenemententerrein levensgrote spellen als Vier op een rij, Mikado en Jenga worden gespeeld.

Die spelletjes zijn er ook bij Rrrollend Hoofddorp. Voor de tweede editie van dit foodtruckfestival worden nog enkele deelnemers gezocht. Onder meer Broertjes Saté, De Wentelteefjes, Wok and Roll, The Oysterman en Tasty Indian Bites zijn van vrijdag 18 tot en met zondag 20 augustus in elk geval present op het Raadhuisplein. Ook belooft de organisatie een muzikaal programma en vermaak voor de kinderen. Tijdens het festival staat op het plein een cocktailbar.

Meer nieuws uit HD

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.