Een luxe traktatie

1 / 3
Hanneke van den Berg

Ofschoon ik een grote fan ben van biologische producten, merk ik steeds meer dat het me toch vooral gaat om pure spullen, goed gemaakt, door mensen die met liefde voor hun vak iets produceren, eetbaar of niet, waar je echt van kan genieten.

Aangezien winkelen niet echt mijn hobby is, ben ik nogal eens op internet te vinden. Wel ben ik vrij voorzichtig met bestellen, want een bankrekening is helaas niet bodemloos. Maar als ik iets koop, dan moet het ook iets goeds zijn.

Zo belandde ik enige tijd geleden op de site van Foodelicious. Deze delicatessenwinkel in Rotterdam heeft ook een online shop. Deegwaren, olie & azijn, jam, thee, kruiden, chocolade, je kunt het zo gek niet bedenken of het is er.

Maar als je je wil laten verrassen, dan kun je bij Foodelicious elke twee maanden een box bestellen, waarvan de inhoud steeds een verrassing is. Nu vinden mijn kinderen lang niet al mijn experimenten even geslaagd, maar deze box was ook voor hen een schot in de roos. Heerlijke, pure, olijfolie, aioli (daarvan was de helft diezelfde avond al op), paellarijst, saffraan, een kruidenmix, Spaanse cakejes en koekjes. Dit was echt een cadeautje. Navraag leerde dat niet elke doos een thema heeft, zoals deze Spaanse box, maar het bevat in ieder geval genoeg fijne dingen.

Prettig is dat deze box eens in de twee maanden komt. Zo gebeurt het niet gauw dat je nog veel spullen over hebt van de vorige keer.

Ik mag van mezelf niet al te veel bestellen op internet, maar deze box is wel erg verleidelijk. Eens in de twee maanden een cadeautje aan mezelf mag vast wel…

https://foodelicious.nl/box

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.