Klassiek dashboard Porsche 911 weer in productie

Peter Lodewijks

Porsche heeft het dashboard voor klassieke 911-modellen (1969-1975) weer in productie genomen.

Dankzij een vooruitstrevend fabricageproces combineert dit dashboard de uitstraling van toen met absolute topkwaliteit van nu. Daarmee is het ideaal voor bijvoorbeeld restauratieprojecten. Het 911-dashboard is verkrijgbaar via alle Nederlandse Porsche Centra, de prijs bedraagt €968 inclusief btw.

De remake van het dashboard maakt gebruik van een moderne draagstructuur. Er zijn materialen in verwerkt, die zeer goed bestand zijn tegen bijvoorbeeld zonlicht en schommelingen van temperatuur en vochtigheid. Desondanks is het aanzicht en de beleving van het nieuwe, oude 911-dashboard exact gelijk aan dat van de oorspronkelijke versie. Ook de pasvorm is volledig conform het origineel.

Porsche Classic is de officiële Porsche-divisie die verantwoordelijk is voor de onderdelenvoorziening voor klassieke modellen, dat wil zeggen auto’s die tien jaar of langer geleden uit productie zijn gegaan. Porsche Classic verzorgt voor deze modellen ook adviezen voor onderhoud en technische literatuur. Nederlandse eigenaren van een klassieke Porsche vinden alle expertise en vakmanschap voor onderhoud, reparatie, restauratie en montage van het dashboard bij de officiële Porsche Centra.

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.