Prijzen voor Dopper, Bootzeil en Loogman

De prijswinnaars op het podium.© United Photos/Rob van Wieringen

Arthur de Mijttenaere
Haarlem

De bedrijven Bootzeil (bootzeilen), Dopper (duurzame drinkflessen) en Loogman (tankstations) zijn woensdagavond in de prijzen gevallen bij de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland 2016/2017.

De bekendmaking was in een volgepakte Philharmonie in Haarlem, waar de eigenaren van de bedrijven eerst hun bedrijf moesten ’pitchen’ omdat er nog twee andere kanshebbers waren.

Het Haarlemse bedrijf Bootzeil doet wat het in naam belooft: het maakt dekzeilen voor pleziervaartuigen. Het werd de nummer één in de categorie MKB klein. Het bedrijf Dopper produceert duurzame waterflessen die inmiddels overal ter wereld te zien zijn. Loogman, gevestigd in Aalsmeer, is een bedrijf van tankstations. Het pompbedrijf kijkt over de eigen grenzen heen en heeft ook een restaurant en een golfbaan.

De prijswinnaars waren erg blij met hun uitverkiezing. Zoals Merijn Everaarts van Dopper zei: ,,Fantastisch om te winn n, we werken keihard om de beste te zijn en nu zijn we ook de beste.’’ Er was ook een publieksprijs. Mensen konden via internet aangeven welk bedrijf in hun ogen moest winnen. Dat werd Van Schijndel Schoenen uit Hilversum. Er werden via internet ruim 15.000 stemmen uitgebracht.

Meer nieuws uit Haarlem

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.