’Ben ik in beeld?’ Kinderen Koorschool kijken naar eigen videoclip in het kader van 75 jaar Verenigde Naties [video]

Applaus na afloop.
© Foto United Photos/Paul Vreeker
Haarlem

Vol spanning keken de kinderen van groep 7 dinsdagochtend of ze wel goed in beeld kwamen in ’hun’ videoclip. Die werd vorige week bij het Vredespaleis in Den Haag opgenomen met het militaire orkest de Regimentsfanfare ’Garde Grenadiers en Jagers’ en leden van het Kathedrale Koor St. Bavo.

De 8- tot 12-jarigen togen vorige week zaterdag naar het Vredespaleis in Den Haag om daar op verzoek van de organisatie van de ’Action for Peacekeeping’ (A4P) conferentie van de Verenigde Naties in New York de muziekvideo op te nemen.

(Tekst gaat door onder de foto)

Kijken of je jezelf goed ziet in de videoclip.
© Foto United Photos/Paul Vreeker

Lalita de Goederen van de Koorschool was aanwezig toen de kinderen voor het eerst de clip bekeken. ,,Ze vonden het filmpje mooi en waren er stil van. Alle kinderen gaven aan super blij te zijn geweest om de opnames te mogen maken, want ze hadden al meer dan een jaar niet samen een optreden gehad.’’

(Tekst gaat door onder de video)

In 2020 zou de Koorschool Haarlem met de Regimentsfanfare ’Garde Grenadiers en Jagers’ optreden in het VN gebouw in New York in het kader van het 75-jarig bestaan van de Verenigde Naties. Vanwege de coronapandemie kon dit concert vorig jaar niet doorgaan. De organisatie van A4P vroeg de Koorschool in plaats daarvan een clip op te nemen voor de opening van deze conferentie over vredesmissies die maandag plaatsvond.

Meer nieuws uit Haarlem

Ombudsman

Ombudsmannen Durk Geertsma & Ed Brouwer springen in de bres voor de consument.