Zwaar gehavend Telstar weet voor zesde keer op rij niet te winnen en gaat met 2-0 onderuit bij MVV [video]

Maastricht

Met een lijst van liefst twaalf afwezige eerste elftalspelers is het Telstar voor de zesde keer op rij niet gelukt om te winnen. In Maastricht won MVV met 2-0.

Meer dan een elftal aan spelers moest trainer Jonker vrijdag missen. Frank Korpershoek, Ilias Bronkhorst, Anass Najah, Anthony Berenstein, Gyliano van Velzen, Yaël Liesdek, Tom Overtoom, Siebe Vandermeulen, Kick Groot, Robin Eindhoven, Hossein Zamani en Richelor Sprangers moesten om meerdere redenen verstek laten gaan.

Blessures, trainingsachtserstand en medische redenen zorgden voor minimale mogelijkheden voor Andries Jonker.

Lees ook: Blessuregolf nekt Telstar ook bij MVV: ’We trainen niet te hard. We zijn heel bewust bezig met de vraag hoe zwaar we een speler kunnen belasten’

Telstar probeerde van eigen kracht uit te gaan, terwijl MVV uitging van defensieve zekerheid.

De grootste kansen waren in de eerste helft voor MVV dat ook op achterstand kwam door een doelpunt van Arne Naudts. Telstar kwam goed weg want deze goal werd afgekeurd wegens hands van Joy-Lance Mickels afgekeurd.

Kort na rust was het wel raak voor MVV. Kursad Sürmeli schoot de bal onder de benen van Jasper Schendelaar door. Een paar minuten later ging Schendelaar weer pijnlijk in de fout door een schot van Jay-Lance Mickels in eigen doel te stompen. Gelukkig voor de doelman floot scheidsrechter Dröge voor buitenspel.

Telstar maakte een machteloze indruk en kwam niet verder dan een schotje op doel van Ozan Kökcü. In blessuretijd zette het nog even alles op alles door doelman Schendelaar mee naar voren te sturen bij een hoekschop. Invaller Marwan el Ouardani was dichtbij maar de goal viel uiteindelijk vanuit de corner aan de andere kant. Invaller Manuel Angiuli bepaalde de eindstand op 2-0.

MVV - Telstar 2-0

47. Sürmeli 1-0, 90+5 Angiuli 2-0.

MVV Havekotte; Zeegers, Soumaoro, Sürmeli, Mares, Salasiwa; Van Acker, Blummel, Déom; Naudts (90. Angiuli), Mickels (71. Dianessy)

Telstar Schendelaar; Fernandes (81. Taha), Limouri, Regling, El Yaakoubi, Pattynama; Cagro, Adshead (81. Dijkstra), Van Wetten (86. Bakker); Plet, Kökcü (81. El Ouardani)

Meer nieuws uit Telstar

Meest gelezen