Premium

Farouq Limouri (17) debuteert voor Telstar tegen FC Eindhoven wordt nu al vergeleken met Benaissa Benamar: ’Komt door mijn coronakapsel’

Velsen-Zuid

Hij wist dat hij trots mocht zijn op zichzelf maar echt lukken wilde het nog niet bij Farouq Limouri. De zeventienjarige debutant in het betaalde voetbal baalde vrijdag van de late gelijkmaker van FC Eindhoven tegen Telstar (1-1).

Lang leek er weinig aan de hand voor Telstar tegen FC Eindhoven. In de 23e minuut was het op voorsprong gekomen door een goal van Glynor Plet, die de bal uitstekend voor had gekregen van Rashaan Fernandes. De wedstrijd was van een laag niveau. Telstar was na de goal geen enkele keer meer gevaarlijk maar had de wedstrijd toch onder controle. Van Eindhoven had het bovendien weinig te vrezen. Tot het in de allerlaatste minuut van blessuretijd toch misging. Een kopbal van Bart Biemans werd door Telstar-doelman Japser Schendelaar verkeerd ingeschat. Zo wist Telstar voor de vijfde keer op rij niet te winnen en krijgen de clubs in de top acht, de posities die aan het einde van het seizoen recht geven op deelname aan de play-offs, de mogelijkheid om verder uit te lopen..

Meer nieuws uit Telstar

Meest gelezen