Ongeluk in Schipholtunnel, twee rijstroken richting Amsterdam dicht

1/3
SCHIPHOL

Door een ongeval zijn dinsdagochtend twee rijstroken in de Schipholtunnel op autosnelweg A4 twee rijstroken richting Amsterdam afgesloten. Het ging om een ongeval met een vrachtwagen.

Eerder op de ochtend was de tunnel volledig afgesloten, tot tien uur ’s ochtends waren twee rijstroken afgesloten voor het onderzoek en het bergen van de vrachtwagen.

De brandweer en verschillende ambulances waren aanwezig in de tunnel. Door de afgesloten rijstroken ontstond er een forse file op de snelweg. Momenteel staat er vanaf Roelofarendsveen tot Schiphol een file, circa 10 kilometer. Dat zorgt voor minstens een half uur vertraging, automobilisten wordt aangeraden om zoveel mogelijk om te rijden en de tunnel te vermijden richting Amsterdam. Rond tien uur ’s ochtends waren de hulpdiensten klaar met het bergen van de vrachtwagen en werden de rijstroken weer vrijgegeven. De file loste zich langzaam op.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Meer nieuws uit Haarlem

Ombudsman

Ombudsmannen Durk Geertsma & Ed Brouwer springen in de bres voor de consument.