Agnita Bok (VVD) stapt uit raad Haarlemmermeer

HOOFDDORP - Agnita Bok stopt met haar werkzaamheden als gemeenteraadslid in Haarlemmermeer. De VVD-politica is tweeënhalf jaar raadslid geweest. Ze was vooral actief op het terrein van onderwijs.

Door Richard Walraven - 23-9-2016, 13:38 (Update 23-9-2016, 13:38)

,,Uiteindelijk kostte het werk mij meer energie dan het mij opleverde. Een voor mij op termijn onhoudbare situatie", aldus Bok over haar besluit.

De VVD is van plan Marco Jonkhout voor te dragen als haar opvolger. Hij was in de periode 2010-2014 al raadslid voor de liberalen.Reageren

Reageer op dit artikel

Draag bij aan dit artikel
Stuur een tip
Stuur een video
Stuur een afbeelding
Zoek een serieuze relatie in jouw omgeving
Stelling

Kiesdrempel is hard nodig

Forum voor Democratie, de beweging die zicht inzette voor de komst van het Oekraïne-referendum, doet volgend jaar mee aan de Tweede Kamerverkiezingen. De club van Thierry Baudet neemt het dan onder meer op tegen nieuwkomers VNL, Denk en de OndernemersPartij. Het risico bestaat dat Nederland straks alleen nog splinterpartijen telt en dat je voor een kabinetsformatie minimaal vijf partijen nodig hebt. Om Nederland niet onbestuurbaar te maken moet er net als in Duitsland een kiesdrempel worden ingevoerd, waarbij je pas met 5 procent van de stemmen in de Kamer komt.

Stelling

Zorgvraag van de week
Peter Borst
Beddenspecialist
Borst Bedden
Thema van de week: nachtrust in vakantietijd
Lees verder