Streetgolf Haarlemmermeer in en bij Cultuurgebouw

In 2013 vond de eerste editie van Streetgolf Haarlemmermeer plaats.

HOOFDDORP - Het Cultuurgebouw en omgeving in Hoofddorp zijn vrijdagmiddag het toneel van de vierde editie van Streetgolf Haarlemmermeer.

Door Wessel Mekking - 22-9-2016, 17:46 (Update 22-9-2016, 17:46)

Met de opbrengst van het evenement gaat de organiserende Rotaryclub Haarlemmermeerlanden een seniorendag organiseren. Ze hoopt daarmee honderdvijftig ouderen een leuke dag te bezorgen.

De deelnemer die zich vandaag het beste door de tien hindernissen heen slaat, mag zich ’De Master streetgolfer van de Haarlemmermeer’ noemen. Tijdens de wedstrijd wordt uit veiligheidsoverwegingen een speciale lichte bal gebruikt.Reageren

Reageer op dit artikel

Draag bij aan dit artikel
Stuur een tip
Stuur een video
Stuur een afbeelding
Zoek een serieuze relatie in jouw omgeving
Stelling

Vervroeg de verkiezingen

Als de algemene politieke beschouwingen dit jaar iets duidelijk hebben gemaakt, is het wel dat de verkiezingscampagnes al zijn begonnen. Zelden ging het in de debatten over de inhoud van de plannen van het kabinet. Wel werd er gediscussieerd over wat de premier in het tv-programma Zomergasten had gezegd. Omdat daadkrachtig besturen er niet in zit in verkiezingstijd, zou het goed zijn als het advies van Hans Wiegel wordt opgevolgd. Vervroeg de verkiezingen met enkele maanden. Des te sneller wordt er weer gewoon geregeerd.

Stelling

Zorgvraag van de week
Peter Borst
Beddenspecialist
Borst Bedden
Thema van de week: nachtrust in vakantietijd
Lees verder