Haarlemmer bedreigt buurvrouw en beledigt agenten

HAARLEM - Een man heeft in het Haarlemse Schalkwijk zijn overbuurvrouw dinsdagmiddag met de dood bedreigd en bespuugd. De verdachte is aangehouden.

Door Jan Balk - 11-1-2017, 8:14 (Update 11-1-2017, 15:30)

De man en de vrouw hebben al langer ruzie met elkaar. De man zag zijn buurvrouw lopen en heeft haar vervolgens uitgescholden, met de dood bedreigd en in haar gezicht gespuugd.

De vrouw heeft aangifte gedaan en na het horen van een getuige werd de man aangehouden. Onderweg naar het bureau ging de verdachte helemaal door het lint en beledigde de agenten met het noemen van verschillende ziektes.

In verband met de veiligheid reed de politie vervolgens met sirene naar het bureau om de verdachte zo snel mogelijk in te sluiten. De agenten hebben ook aangifte gedaan tegen de verdachte.

Dit artikel is ook in de nieuwsbrief verschenen. Bent u nog niet geabonneerd op onze nieuwsbrief? Meldt u zich dan hier aan!Reageren

Reageer op dit artikel

Draag bij aan dit artikel
Stuur een tip
Stuur een video
Stuur een afbeelding
Stelling

Goed dat Panopticon de Koepelgevangenis mag kopen

Wat betreft het Haarlemse college van B en W mag de stichting Panopticon de nieuwe eigenaar van de Koepelgevangenis worden. De gemeente wil daarom de Koepel van het Rijk kopen en daarna meteen doorverkopen aan Panopticon. Die stichting wil hier onder meer een University College vestigen, hoewel daar nog steeds geen kandidaat voor is gevonden. Toch is het een goed voorstel om de Koepel door te verkopen aan Panopticon.

Stelling
Zoek een serieuze relatie in jouw omgeving