Kerstmarkt Leiden beste van Nederland

UTRECHT - De drijvende kerstmarkt op de Nieuwe Rijn in Leiden is door de website Kerstmarkten.nl uitgeroepen tot beste kerstmarkt. Voor 37 procent van de 3200 stemmers is de kerstmarkt in Leiden favoriet.

Door Just Stenfert Kroese - 10-1-2017, 19:36 (Update 11-1-2017, 16:43)

Voor het tweede jaar op rij werd de Kerstmarkt Award uitgereikt. De prijs werd op de vakantiebeurs in Utrecht overhandigd aan het team van Centrummanagement Leiden. Vorig jaar ging de prijs naar de kerstmarkt in Valkenburg in de provincie Limburg. Die markt werd deze keer derde.

Op Kerstmarkten.nl konden mensen uit tien verschillende markten kiezen. Opmerkelijk was dat Haarlem dit jaar niet op de lijst stond, maar desondanks tweede werd. De kerstmarkt kreeg via de keuzeknop ’anders’ zestien procent van de stemmen.

,,Niet verrast, maar wel heel erg blij’’, is het team van Centrummanagement Leiden.

Dit artikel is ook in de nieuwsbrief verschenen. Bent u nog niet geabonneerd op onze nieuwsbrief? Meldt u zich dan hier aan!Reageren

Reageer op dit artikel

Draag bij aan dit artikel
Stuur een tip
Stuur een video
Stuur een afbeelding
Stelling

Goed dat Panopticon de Koepelgevangenis mag kopen

Wat betreft het Haarlemse college van B en W mag de stichting Panopticon de nieuwe eigenaar van de Koepelgevangenis worden. De gemeente wil daarom de Koepel van het Rijk kopen en daarna meteen doorverkopen aan Panopticon. Die stichting wil hier onder meer een University College vestigen, hoewel daar nog steeds geen kandidaat voor is gevonden. Toch is het een goed voorstel om de Koepel door te verkopen aan Panopticon.

Stelling
Zoek een serieuze relatie in jouw omgeving