Vlog 3 Pals Brust: 'Meer geld voor opvang Beirut echt nodig'

 
Bekijk Fotoserie

HAARLEM - Dit is de derde vlog van Haarlemmer Pals Brust. Hij bezocht een aantal huizen van SOS Kinderdorp Beiroet om de nood echt te kunnen zien. Hij sprak met de kinderen en de moeders.

Door Fokke Zaagsma - 2-12-2016, 10:06 (Update 2-12-2016, 10:06)

’Sterrengala Haarlem’ om kindvluchtelingen te helpen

Haarlemmer Pals Brust heeft het initiatief genomen om met het ’Sterrengala Haarlem’ minimaal vijftigduizend euro in te zamelen voor SOS Kinderdorpen. Hij bezoekt nu de opvang in Syrië. Volg hier zijn videoblogs.

Lees verder...

Burst bezocht onder meer een jeugdhuis en familiehuizen in het dorp Sferhay. ,,Er is een grote financiële nood", meldt Brust.

Burst zamelt geld in voor het 'Sterrengala Haarlem'. Deze jaarlijkse benefiet in de Philharmonie heeft als heilig streven om vijftigduizend euro in het laatje te brengen voor SOS Kinderdorpen.

Het geld moet specifiek het leven makkelijker maken voor kindvluchtelingen uit Syrië die in Libanon onder moeilijke omstandigheden verblijven.

Burst doet via vlogs verslag van zijn reis in Beirut. Hij reist verder naar een vluchtelingenkamp richting grens met Syrië.

Hier vindt u vlog 1 en vlog 2.

U kunt Brust ook volgen via zijn facebookpagina.Meer over dit onderwerp
  • ’Sterrengala Haarlem’ om kindvluchtelingen te

    Haarlemmer Pals Brust heeft het initiatief genomen om met het ’Sterrengala Haarlem’...
Reageren

Reageer op dit artikel

Draag bij aan dit artikel
Stuur een tip
Stuur een video
Stuur een afbeelding
Stelling

Vernieuwde Velsertunnel is een enorme verbetering

Negen maanden zat de Velsertunnel dicht omdat die ingrijpend werd gerenoveerd. De ventilatie is verbeterd, er zijn nieuwe vluchtwegen gekomen, technische installaties zijn vervangen. En de tunnel is twaalf centimeter hoger geworden waardoor minder vrachtwagens zich in de tunnel klem kunnen rijden, met minder oponthoud en files tot gevolg. Kortom: die negen maanden was het wachten waard. De vernieuwde tunnel is een enorme verbetering.

Stelling
Zoek een serieuze relatie in jouw omgeving