Splinternieuwe auto vliegt in brand in Heemstede

Foto’s: Michel van Bergen
Bekijk Fotoserie

HEEMSTEDE - Een splinternieuwe personenwagen is in de nacht van donderdag op vrijdag verwoest door een autobrand. Het is onduidelijk hoe de brand aan de Voorweg in Heemstede kon ontstaan.

Door Jan Balk - 2-12-2016, 7:18 (Update 2-12-2016, 15:30)

De wagen stond geparkeerd toen even voor 22:30 uur de brand werd ontdekt waarop direct de brandweer werd gealarmeerd. Bij aankomst van de brandweer stond de hele voorkant van de wagen in lichterlaaie.

Het vuur werd geblust, maar er kon niet voorkomen worden dat de wagen grotendeels verwoest zou raken. De auto was nog maar vijf weken oud. De politie onderzoekt de zaak.

Dit artikel is ook in de nieuwsbrief verschenen. Bent u nog niet geabonneerd op onze nieuwsbrief? Meldt u zich dan hier aan!Reageren

Reageer op dit artikel

Draag bij aan dit artikel
Stuur een tip
Stuur een video
Stuur een afbeelding
Stelling

Vernieuwde Velsertunnel is een enorme verbetering

Negen maanden zat de Velsertunnel dicht omdat die ingrijpend werd gerenoveerd. De ventilatie is verbeterd, er zijn nieuwe vluchtwegen gekomen, technische installaties zijn vervangen. En de tunnel is twaalf centimeter hoger geworden waardoor minder vrachtwagens zich in de tunnel klem kunnen rijden, met minder oponthoud en files tot gevolg. Kortom: die negen maanden was het wachten waard. De vernieuwde tunnel is een enorme verbetering.

Stelling
Zoek een serieuze relatie in jouw omgeving