Splinternieuwe auto vliegt in brand in Heemstede

Foto’s: Michel van Bergen
Bekijk Fotoserie

HEEMSTEDE - Een splinternieuwe personenwagen is in de nacht van donderdag op vrijdag verwoest door een autobrand. Het is onduidelijk hoe de brand aan de Voorweg in Heemstede kon ontstaan.

Door Jan Balk - 2-12-2016, 7:18 (Update 2-12-2016, 15:30)

De wagen stond geparkeerd toen even voor 22:30 uur de brand werd ontdekt waarop direct de brandweer werd gealarmeerd. Bij aankomst van de brandweer stond de hele voorkant van de wagen in lichterlaaie.

Het vuur werd geblust, maar er kon niet voorkomen worden dat de wagen grotendeels verwoest zou raken. De auto was nog maar vijf weken oud. De politie onderzoekt de zaak.

Dit artikel is ook in de nieuwsbrief verschenen. Bent u nog niet geabonneerd op onze nieuwsbrief? Meldt u zich dan hier aan!Reageren

Reageer op dit artikel

Draag bij aan dit artikel
Stuur een tip
Stuur een video
Stuur een afbeelding
Stelling

Meer geld voor taallessen aan statushouders Haarlem

D66 Haarlem wil meer geld vrijmaken voor taallessen aan vluchtelingen met een verblijfsvergunning (statushouders). Want hoe beter het Nederlands, des te groter de kans op werk. D66 wil een meevaller van 7 miljoen euro daarvoor deels aanwenden. Als een vluchteling een taal perfect spreekt, heeft hij meer kansen op de arbeidsmarkt. Dat voorkomt dat hij of zij in de bijstand terechtkomt om er vervolgens nooit meer uit te komen. Dat is een goed idee van D66.

Stelling
Zoek een serieuze relatie in jouw omgeving