Brand in woning Zandvoort

Foto Michel van Bergen
 
Bekijk Fotoserie

ZANDVOORT - In een woning aan de Brederodestraat in Zandvoort is woensdagavond brand uitgebroken. Om 19.30 uur heeft de brandweer het sein brand meester gegeven.

Door Internetredactie - 30-11-2016, 19:12 (Update 1-12-2016, 15:30)
Foto Michel van Bergen

De bewoners hebben de woning tijdig kunnen verlaten. Burgemeester Niek Meijer is ook even in de Brederodestraat, die was afgezet, geweest om zich te laten informeren.

Foto Michel van Bergen

Toen de brandweer bij de woning aanwezig was, was er veel rookontwikkeling te zien maar de brand bleek niet in de schoorsteen te zitten. Uiteindelijk bleek de brand tussen twee verdiepingen te zitten.

Foto Michel van Bergen

De brandweer bestreed het vuur van binnen en van buiten. Hiervoor wordt onder andere een ladderwagen en een zogeheten cobracutter gebruikt. Een deel van het dak is gesloopt

Dit artikel is ook in de nieuwsbrief verschenen. Bent u nog niet geabonneerd op onze nieuwsbrief? Meldt u zich dan hier aan!Reageren

Reageer op dit artikel

Draag bij aan dit artikel
Stuur een tip
Stuur een video
Stuur een afbeelding
Stelling

Goed dat Panopticon de Koepelgevangenis mag kopen

Wat betreft het Haarlemse college van B en W mag de stichting Panopticon de nieuwe eigenaar van de Koepelgevangenis worden. De gemeente wil daarom de Koepel van het Rijk kopen en daarna meteen doorverkopen aan Panopticon. Die stichting wil hier onder meer een University College vestigen, hoewel daar nog steeds geen kandidaat voor is gevonden. Toch is het een goed voorstel om de Koepel door te verkopen aan Panopticon.

Stelling
Zoek een serieuze relatie in jouw omgeving