Man betaalt met vals briefje van 50 in Haarlemse slijterij

Foto: Politie

HAARLEM - Een twintigjarige Haarlemmer is dinsdag aangehouden op verdenking van het uitgeven van vals geld. De verdachte had in een slijterij aan de Barrevoetestraat geprobeerd om te betalen met een nepbiljet van 50 euro.

Door Jan Balk - 30-11-2016, 11:32 (Update 30-11-2016, 11:32)

Een medewerker van de slijterij kwam erachter dat het biljet vals was en belde de politie. De verdachte bleek nog twee valse biljetten van vijftig bij zich te hebben. Alle biljetten hadden hetzelfde unieke nummer.

De man verklaarde het geld een dag eerder te hebben gekregen in verband met een internettransactie. De politie stelt een onderzoek in. Het geld is in beslag genomen.Reageren

Reageer op dit artikel

Draag bij aan dit artikel
Stuur een tip
Stuur een video
Stuur een afbeelding
Stelling

Goed dat Panopticon de Koepelgevangenis mag kopen

Wat betreft het Haarlemse college van B en W mag de stichting Panopticon de nieuwe eigenaar van de Koepelgevangenis worden. De gemeente wil daarom de Koepel van het Rijk kopen en daarna meteen doorverkopen aan Panopticon. Die stichting wil hier onder meer een University College vestigen, hoewel daar nog steeds geen kandidaat voor is gevonden. Toch is het een goed voorstel om de Koepel door te verkopen aan Panopticon.

Stelling
Zoek een serieuze relatie in jouw omgeving