Bedrijf in Haarlem ontruimd na brandmelding

Foto’s: Michel van Bergen
Bekijk Fotoserie

HAARLEM - Een bedrijfsgebouw in de Haarlemse Waarderpolder is woensdagochtend enige tijd ontruimd geweest nadat er opeens veel rookontwikkeling uit de afzuiginstallatie kwam waardoor het gebouw vol met rook kwam te staan.

Door Jan Balk - 30-11-2016, 11:06 (Update 30-11-2016, 18:24)
Foto’s: Michel van Bergen

Even na 10:30 uur kreeg de brandweer de melding dat er brand zou woeden in het pand van de Timmerfabriek aan de Robert Peereboomweg. De medewerkers hadden ondertussen het pand verlaten en een medewerker van een bedrijf er tegenover was al met brandblussers aangekomen.

Brandweermannen zijn vervolgens met de ladderwagen het dak opgegaan om een inspectie uit te voeren. Op het dak werd na uitvoerige inspectie geen brand aangetroffen.

Na zo’n half uur kon de brandweer weer retour en werd het gebouw weer vrijgegeven. Het is nog onduidelijk wat de oorzaak is geweest dat er opeens zoveel rook uit de installatie kwam.Reageren

Reageer op dit artikel

Draag bij aan dit artikel
Stuur een tip
Stuur een video
Stuur een afbeelding
Stelling

Goed dat Panopticon de Koepelgevangenis mag kopen

Wat betreft het Haarlemse college van B en W mag de stichting Panopticon de nieuwe eigenaar van de Koepelgevangenis worden. De gemeente wil daarom de Koepel van het Rijk kopen en daarna meteen doorverkopen aan Panopticon. Die stichting wil hier onder meer een University College vestigen, hoewel daar nog steeds geen kandidaat voor is gevonden. Toch is het een goed voorstel om de Koepel door te verkopen aan Panopticon.

Stelling
Zoek een serieuze relatie in jouw omgeving