Man uit Hillegom rijdt met harddrugs rond in Leiden

Foto: ANP

LEIDEN - Op de Kooilaan in Leiden is woensdag een 28-jarige man uit Hillegom aangehouden. De man wordt verdacht van het handelen in verdovende middelen.

Door Jan Balk - 30-11-2016, 9:17 (Update 30-11-2016, 9:49)

Agenten zagen rond 17:00 uur een voertuig rondjes rijden in de buurt van de Willem de Zwijgerlaan en de Kooilaan. Zij vertrouwden de situatie niet en besloten de bestuurder staande te houden.

Vervolgens probeerde de bestuurder driftig een plastic zak te verstoppen in zijn broek. De man werd hierop aangehouden op verdenking van handel in verdovende middelen.

Bij de verdachte werden in totaal 24 bolletjes cocaïne, drie bolletjes heroïne en wat hash aangetroffen. Hij is overgebracht naar het politiebureau voor verhoor.Reageren

Reageer op dit artikel

Draag bij aan dit artikel
Stuur een tip
Stuur een video
Stuur een afbeelding
Stelling

Goed dat Panopticon de Koepelgevangenis mag kopen

Wat betreft het Haarlemse college van B en W mag de stichting Panopticon de nieuwe eigenaar van de Koepelgevangenis worden. De gemeente wil daarom de Koepel van het Rijk kopen en daarna meteen doorverkopen aan Panopticon. Die stichting wil hier onder meer een University College vestigen, hoewel daar nog steeds geen kandidaat voor is gevonden. Toch is het een goed voorstel om de Koepel door te verkopen aan Panopticon.

Stelling
Zoek een serieuze relatie in jouw omgeving