Uitlaatservice vergeet hond uit bus te halen in Haarlem

Foto Michel van Bergen
 
Bekijk Fotoserie

HAARLEM - Dankzij de brandweer kon de eigenaresse haar hond Gijs dinsdagavond weer in haar armen sluiten in Haarlem. De hond was door de hondenuitlaatservice vergeten en zat nog in het busje aan de Westergracht.

Door Internetredactie - 29-11-2016, 22:29 (Update 30-11-2016, 15:30)

De brandweer heeft een raam verwijderd en kon zo de hond bevrijden.

Het baasje ging op onderzoek uit toen de hond rond 16.30 uur nog niet was teruggebracht door de uitlaatservice. Ze ging uiteindelijk naar het adres van de uitlaatservice toen deze telefonisch niet te bereiken was.

Daar werd niemand van de service aangetroffen. Wel het busje. Toen ze in de bus keek, zag ze Gijs staren.

De brandweer heeft het achterraam en het metalen gaas verwijderd. Een brandweerman klom via het raam het busje in en Gijs werd bevrijd.

Het is niet bekend waardoor de uitlaatservice de hond is vergeten.

Dit artikel is ook in de nieuwsbrief verschenen. Bent u nog niet geabonneerd op onze nieuwsbrief? Meldt u zich dan hier aan!Reageren

Reageer op dit artikel

Draag bij aan dit artikel
Stuur een tip
Stuur een video
Stuur een afbeelding
Stelling

Goed dat Panopticon de Koepelgevangenis mag kopen

Wat betreft het Haarlemse college van B en W mag de stichting Panopticon de nieuwe eigenaar van de Koepelgevangenis worden. De gemeente wil daarom de Koepel van het Rijk kopen en daarna meteen doorverkopen aan Panopticon. Die stichting wil hier onder meer een University College vestigen, hoewel daar nog steeds geen kandidaat voor is gevonden. Toch is het een goed voorstel om de Koepel door te verkopen aan Panopticon.

Stelling
Zoek een serieuze relatie in jouw omgeving