Man gewond door explosie van scooter in Haarlem

Foto’s: Michel van Bergen
Bekijk Fotoserie

HAARLEM - Een man is dinsdagmiddag gewond geraakt doordat de scooter waaraan hij werkte, explodeerde en in brand vloog. Het incident gebeurde even na 15:00 uur in een schuur aan de Dunklerstraat in Haarlem.

Door Jan Balk - 29-11-2016, 15:58 (Update 30-11-2016, 15:30)

De politie meldt op Facebook dat meerdere bromfietsen vlam hebben gevat. Het slachtoffer raakte licht gewond en is met brandwonden naar het ziekenhuis gebracht. De brandweer heeft de brand geblust. Twee straten in de omgeving waren vanwege de bluswerkzaamheden afgesloten.

Dit artikel is ook in de nieuwsbrief verschenen. Bent u nog niet geabonneerd op onze nieuwsbrief? Meldt u zich dan hier aan!Reageren

Reageer op dit artikel

Draag bij aan dit artikel
Stuur een tip
Stuur een video
Stuur een afbeelding
Stelling

Goed dat Panopticon de Koepelgevangenis mag kopen

Wat betreft het Haarlemse college van B en W mag de stichting Panopticon de nieuwe eigenaar van de Koepelgevangenis worden. De gemeente wil daarom de Koepel van het Rijk kopen en daarna meteen doorverkopen aan Panopticon. Die stichting wil hier onder meer een University College vestigen, hoewel daar nog steeds geen kandidaat voor is gevonden. Toch is het een goed voorstel om de Koepel door te verkopen aan Panopticon.

Stelling
Zoek een serieuze relatie in jouw omgeving