Garnalenkotter zit vast op zandbank bij Noordwijk

 
Bekijk Fotoserie

NOORDWIJK - Op een zandbak bij de Duindamseslag afrit 24 in Noordwijk is een boot in de nacht van maandag op dinsdag vast komen te zitten. Reddingsboten zijn er tijdens een tweede poging in gelaagd om de garnalenkotter los te trekken.

Door Jan Balk - 29-11-2016, 9:40 (Update 29-11-2016, 16:30)

De reddingboten Paul Johannes uit Noordwijk en Annie Poulisse uit Zandvoort hebben even na 04:00 uur een eerste poging ondernomen om de boot los te trekken. Dit mislukte. Een tweede poging had dinsdagmiddag meer succes.

Dit artikel is ook in de nieuwsbrief verschenen. Bent u nog niet geabonneerd op onze nieuwsbrief? Meldt u zich dan hier aan!Reageren

Reageer op dit artikel

Draag bij aan dit artikel
Stuur een tip
Stuur een video
Stuur een afbeelding
Stelling

Goed dat Panopticon de Koepelgevangenis mag kopen

Wat betreft het Haarlemse college van B en W mag de stichting Panopticon de nieuwe eigenaar van de Koepelgevangenis worden. De gemeente wil daarom de Koepel van het Rijk kopen en daarna meteen doorverkopen aan Panopticon. Die stichting wil hier onder meer een University College vestigen, hoewel daar nog steeds geen kandidaat voor is gevonden. Toch is het een goed voorstel om de Koepel door te verkopen aan Panopticon.

Stelling
Zoek een serieuze relatie in jouw omgeving