Volg live uit rechtszaal: dag 3 hoger beroep Young Boys

AMSTERDAM/HAARLEM - Het gerechtshof in Amsterdam behandelt de Young Boys-zaak. Tien verdachten worden verdacht van afpersing, drugs- en wapenbezit bij de Haarlemse voetbalclub, plus het organiseren van illegale pokerpartijen en het witwassen van crimineel verkregen geld.

Door Fokke Zaagsma - 29-11-2016, 9:00 (Update 29-11-2016, 9:00)

Verslaggever Jacob van der Meulen houdt rechtstreeks uit de rechtszaal een liveblog bij over het proces. Donderdag en vrijdag waren de eerste procesdagen. Dinsdag start de liveblog om 9 uur.

(App-gebruikers vinden het liveblog hier)

Dit artikel is ook in de nieuwsbrief verschenen. Bent u nog niet geabonneerd op onze nieuwsbrief? Meldt u zich dan hier aan!Meer over dit onderwerp
  • Geheugen speelt weer op bij Young Boys

    De eerste dag in het hoger beroep van de Haarlemse voetbalclub Young Boys bij het...
  • Gerechtshof buigt zich over poker, drugs,

    Het gerechtshof in Amsterdam behandelt vanaf donderdag drie dagen lang in hoger...
Reageren

Reageer op dit artikel

Draag bij aan dit artikel
Stuur een tip
Stuur een video
Stuur een afbeelding
Stelling

Goed dat Panopticon de Koepelgevangenis mag kopen

Wat betreft het Haarlemse college van B en W mag de stichting Panopticon de nieuwe eigenaar van de Koepelgevangenis worden. De gemeente wil daarom de Koepel van het Rijk kopen en daarna meteen doorverkopen aan Panopticon. Die stichting wil hier onder meer een University College vestigen, hoewel daar nog steeds geen kandidaat voor is gevonden. Toch is het een goed voorstel om de Koepel door te verkopen aan Panopticon.

Stelling
Zoek een serieuze relatie in jouw omgeving