Scooterbestuurder gewond na botsing met paaltje in Haarlem

Michel van Bergen
Bekijk Fotoserie

HAARLEM - Een jonge scooterbestuurder is woensdagavond gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval op het Junoplantsoen in Haarlem-Noord.

Door Floris van Bodegraven - 19-10-2016, 21:49 (Update 20-10-2016, 15:30)

De jongen reed met zijn scooter op de stoep toen hij te dicht langs een paaltje reed. Zijn knie klapte met volle vaart op het paaltje.

Ambulancepersoneel stabiliseerde het been van de jongen, waarna hij naar het ziekenhuis werd gebracht. Politieagenten noteerden de gegevens van de jongen en zijn vrienden, die ook ter plaatse waren. De scooter bleek geen kentekenplaat te hebben.

Dit artikel is ook in de nieuwsbrief verschenen. Bent u nog niet geabonneerd op onze nieuwsbrief? Meldt u zich dan hier aan!Reageren

Reageer op dit artikel

Draag bij aan dit artikel
Stuur een tip
Stuur een video
Stuur een afbeelding
Stelling

Vernieuwde Velsertunnel is een enorme verbetering

Negen maanden zat de Velsertunnel dicht omdat die ingrijpend werd gerenoveerd. De ventilatie is verbeterd, er zijn nieuwe vluchtwegen gekomen, technische installaties zijn vervangen. En de tunnel is twaalf centimeter hoger geworden waardoor minder vrachtwagens zich in de tunnel klem kunnen rijden, met minder oponthoud en files tot gevolg. Kortom: die negen maanden was het wachten waard. De vernieuwde tunnel is een enorme verbetering.

Stelling
Zoek een serieuze relatie in jouw omgeving