Scooterbestuurder gewond na botsing met paaltje in Haarlem

Michel van Bergen
Bekijk Fotoserie

HAARLEM - Een jonge scooterbestuurder is woensdagavond gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval op het Junoplantsoen in Haarlem-Noord.

Door Floris van Bodegraven - 19-10-2016, 21:49 (Update 20-10-2016, 15:30)

De jongen reed met zijn scooter op de stoep toen hij te dicht langs een paaltje reed. Zijn knie klapte met volle vaart op het paaltje.

Ambulancepersoneel stabiliseerde het been van de jongen, waarna hij naar het ziekenhuis werd gebracht. Politieagenten noteerden de gegevens van de jongen en zijn vrienden, die ook ter plaatse waren. De scooter bleek geen kentekenplaat te hebben.

Dit artikel is ook in de nieuwsbrief verschenen. Bent u nog niet geabonneerd op onze nieuwsbrief? Meldt u zich dan hier aan!Reageren

Reageer op dit artikel

Draag bij aan dit artikel
Stuur een tip
Stuur een video
Stuur een afbeelding
Stelling

Meer geld voor taallessen aan statushouders Haarlem

D66 Haarlem wil meer geld vrijmaken voor taallessen aan vluchtelingen met een verblijfsvergunning (statushouders). Want hoe beter het Nederlands, des te groter de kans op werk. D66 wil een meevaller van 7 miljoen euro daarvoor deels aanwenden. Als een vluchteling een taal perfect spreekt, heeft hij meer kansen op de arbeidsmarkt. Dat voorkomt dat hij of zij in de bijstand terechtkomt om er vervolgens nooit meer uit te komen. Dat is een goed idee van D66.

Stelling
Zoek een serieuze relatie in jouw omgeving