Dorps karakter bij watertoren

Artist impression Springtij
Schetsontwerp van het plan Springtij voor de omgeving van de watertoren. Het gedeelte rechts is nu parkeerterrein. De silhouetten bovenin betreffen de huidige bebouwing aan de Thorbeckestraat.

ZANDVOORT - Wat betreft B en W van Zandvoort wordt het plan van Springtij Architecten voor de ontwikkeling van de watertoren en omgeving verder uitgewerkt.

Door Richard Stekelenburg - 19-10-2016, 19:03 (Update 19-10-2016, 19:03)

Het college geeft de voorkeur aan dit plan boven de ontwerpen die twee andere Zandvoortse architectenbureaus hadden aangeboden: AG Architecten en De Biase Architecten.

Het college, met projectwethouder Liesbeth Challik voorop, staat in die voorkeur allerminst alleen. Het plan Springtij bleek eerder ook de duidelijke favoriet bij de ongeveer vierhonderd Zandvoorters die de afgelopen maanden hun mening over...

U heeft gekozen voor een premium artikel

Laat uw gegevens achter en lees gratis 10 premium artikelen per maand. Bovendien krijgt u vier weken toegang tot de digitale krant op tablet, mobiel en de website en (optioneel) ook nog eens vrijblijvend 4 weken de zaterdagkrant in de brievenbus.

Al geregistreerd?

Wachtwoord vergeten?

inloggen

Gebruikersnaam en wachtwoord combinatie niet gevonden

Reageren

Reageer op dit artikel

Draag bij aan dit artikel
Stuur een tip
Stuur een video
Stuur een afbeelding
Zoek een serieuze relatie in jouw omgeving