Brandweer rukt uit voor brandende kip

Foto: Michel van Bergen
 
Bekijk Fotoserie

HAARLEM - Met groot materieel is de Haarlemse brandweer vrijdagmiddag uitgerukt omdat bij restaurant Spaarne 66 een geroosterde kip te veel rook ontwikkelde.

Door Jacob van der Meulen - 23-9-2016, 15:40 (Update 23-9-2016, 16:25)

Een blusauto en een ladderwagen werden ingezet maar hoefden niet in actie te komen.

De buurman van het restaurant alarmeerde meteen de brandweer.

Foto: Michel van Bergen

Het personeel van Spaarne 66 zag vervolgens vol verbazing het materieel en de blusploeg voor de deur verschijnen. Het viel allemaal heel erg mee, vertelt Kim van Spaarne 66. Het restaurant bleef gewoon open.

Het verkeer op het Spaarne ondervond wel veel hinder. Autonomisten die vanuit de Appelaar garage wilde vertrekken reden tegen de richting langs het Teylersmuseum omdat het Spaarne was afgesloten.

Na ongeveer een half uur kon de weg weer worden vrijgegeven.Reageren

Reageer op dit artikel

Draag bij aan dit artikel
Stuur een tip
Stuur een video
Stuur een afbeelding
Zoek een serieuze relatie in jouw omgeving
Stelling

Vervroeg de verkiezingen

Als de algemene politieke beschouwingen dit jaar iets duidelijk hebben gemaakt, is het wel dat de verkiezingscampagnes al zijn begonnen. Zelden ging het in de debatten over de inhoud van de plannen van het kabinet. Wel werd er gediscussieerd over wat de premier in het tv-programma Zomergasten had gezegd. Omdat daadkrachtig besturen er niet in zit in verkiezingstijd, zou het goed zijn als het advies van Hans Wiegel wordt opgevolgd. Vervroeg de verkiezingen met enkele maanden. Des te sneller wordt er weer gewoon geregeerd.

Stelling
Stelling

Fietsersbond heeft te veel invloed in Haarlem

Voorzitter Jaap Moerman van de Fietsersbond in Haarlem stapte op omdat hij vindt dat de gemeente niet naar de belangenorganisatie luistert en zich niet aan haar eigen beleid houdt. Wethouder Sikkema van verkeer vindt echter dat de Fietsersbond vooral boos is, zij mist reflectie en hoort alleen maar wat er fout gaat. Niet je zin krijgen is wat anders dan niet gehoord worden, stelt Sikkema. Ze heeft gelijk, want de Fietsersbond heeft te veel invloed in Haarlem.

Stelling

Zorgvraag van de week
Rob Wouters
Oogarts
Oogcentrum Noordholland
Thema van de week: contactlenzen
Lees verder