Getuigen gezocht van zware mishandeling in Haarlem

Foto: Facebook Politie Haarlem

HAARLEM - Er heeft onlangs een zware mishandeling plaatsgevonden in de Zijlstraat in Haarlem. De politie meldt vrijdag dat er gezocht wordt naar getuigen.

Door Jan Balk - 23-9-2016, 9:11 (Update 23-9-2016, 15:30)

De politie meldt op Facebook dat de mishandeling in de nacht van woensdag 15 op donderdag 16 september rond 02:15 uur heeft plaatsgevonden. Meerdere personen probeerden de vechtende personen uit elkaar te halen. Het slachtoffer raakte zwaar gewond aan mond en kaak.

Dit artikel is ook in de nieuwsbrief verschenen. Bent u nog niet geabonneerd op onze nieuwsbrief? Meldt u zich dan hier aan!Reageren

Reageer op dit artikel

Draag bij aan dit artikel
Stuur een tip
Stuur een video
Stuur een afbeelding
Zoek een serieuze relatie in jouw omgeving
Stelling

Dure pillen niet vergoeden

Het ministerie van Volksgezondheid heeft zich rijk gerekend. De zorgpremie voor volgend jaar gaat fors hoger uit vallen dan gedacht. Naar verwachting gaat het om een stijging van bijna tien procent. De hogere premie is vooral het gevolg van peperdure nieuw ontwikkelde medicijnen. De vraag rijst of deze innovatieve pillen, die soms tot niet meer dan een marginale verbetering van de levensverwachting leiden, wel collectief betaald moeten worden. Om de zorg betaalbaar te houden moeten misschien pijnlijke keuzes gemaakt worden. Dure pillen moeten niet altijd vergoed worden.

Stelling
Stelling

Fietsersbond heeft te veel invloed in Haarlem

Voorzitter Jaap Moerman van de Fietsersbond in Haarlem stapte op omdat hij vindt dat de gemeente niet naar de belangenorganisatie luistert en zich niet aan haar eigen beleid houdt. Wethouder Sikkema van verkeer vindt echter dat de Fietsersbond vooral boos is, zij mist reflectie en hoort alleen maar wat er fout gaat. Niet je zin krijgen is wat anders dan niet gehoord worden, stelt Sikkema. Ze heeft gelijk, want de Fietsersbond heeft te veel invloed in Haarlem.

Stelling